Priser:
Individuel samtale: 900 kr. / time (privatbetalende klienter).

Individuel samtale: 1000 kr./ time (klienter betalt af offentlige institutioner).

Par-/familiesamtaler: 1.400 kr./ 1 ½ time.

Individuel supervision: 1000 kr./ time.

Supervision til institutioner: 1.500 kr. /time eller mere afhængigt af deltagerantal.

Undervisning/ oplæg: pris aftales afhængigt af opgave.

Tidsbestilling:
På tlf. 2222 4105 (Cavit) 3510 3350 (Sanne). I tilfælde vi ikke er ved telefonen kan der lægges besked. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Betaling:
Betaling foregår kontant efter hver konsultation eller via MobilePay.

Afbud:
Afbud meldes senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ved udeblivelse eller for sen aflysning forbeholdes retten til at kræve fuldt honorar for den aftalte tid.
Kontakt os på tlf. 2222 4105/ 3510 3350 via SMS eller besked på telefonsvarer. Vi kan også kontaktes via mail (se forsiden).

Tilskud:
Flere forsikringsselskaber og pensionsselskaber har ordninger, der kan anvendes som tilskud. Desuden tilbyder flere arbejdspladser en sundheds- eller helbredsforsikring, der giver mulighed for tilskud eller fuld betaling af et givent antal sessioner hos en selvvalgt autoriseret psykolog. Undersøg om du også skulle være dækket af en sådan ordning.

I nogle tilfælde kan din kommune iflg. lov om social service, yde fuld eller delvis dækning af udgifter til psykologsamtaler. Kommunerne administrerer dog reglerne forskelligt. Du kan kontakte din bopælskommune for yderligere oplysninger.

Vi modtager ikke lægehenvisninger. Hvis du har en lægehenvisning, skal du finde en psykolog, som har overenskomst med det offentlige (ydernummer).

Tavshedspligt:
Som autoriserede psykologer er vi underlagt lovgivning vedrørende tavshedspligt (under psykologloven) samt de nordiske regler for psykologer.